Spring til indhold

Practice Poland Seminar

De danske ambassader i Warszawa og Prag inviterede til to seminarer i København og Aarhus om markedsmulighederne og faldgruberne på de central-europæiske markeder. Seminarerne gav danske virksomheder mulighed for at stifte bekendtskab med vækstmarkederne Polen og Tjekkiet, hvoraf Polen er det 10. største danske eksportmarked.

For at afspejle de forskellige behov og eksportstrategier som virksomheder har, var arrangementet opdelt i to dele. Del 1 var dedikeret til virksomheder med interesse i eksport fra Danmark til Polen, eller lande i Centraleuropa, uden direkte etablering i landet. Del 2 fokuserede på virksomheder, der planlægger at starte op på det polske marked med salgs- eller produktionsaktiviteter.

 Practice Poland Seminar 1

Oplæggene blev præsenteret af erfarne eksperter fra vores ambassader, Danske Bank, Peter Nielsen & Partnere Advokatfirma og Euler Hermes. Desuden præsenterede danske virksomheder, der har erfaringer med det polske marked, deres business cases. Efter oplæggene var alle hovedtalerne til rådighed for individuelle møder.

For eventuelle spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte: Tomasz Luczynski, Tlf.nr.: +48 225 652 953
E-mail: tomluc@um.dk

DOWNLOAD INVITATION HER

 Practice Poland Seminar 1   Practice Poland Seminar 3

"" Eksportrådet i Polen
Telefon: +48 22 565 2929 eller +48 22 565 2946
wawamb@um.dk