Spring til indhold

Udvikl dit produkt

Case: Den lille danske virksomhed GoingAware deltog i 2012 i en sundheds-IT-delegationstur til Shanghai, arrangeret af Innovation Centre Denmark. Turen viste sig at åbne dørene til det kinesiske marked.

""
"Der er ingen tvivl om, at turen til Shanghai har åbnet rigtigt mange døre for os. Min vurdering er, at forretningspotentialet for vores teknologi i Kina er rigtig stort. Efter besøget i Shanghai er vi gået i gang med at udvikle en form for ”doktor-app” i samarbejde med et kinesisk hospital”.
GoingAware

GoingAware havde en formodning om, at idéen bag dens eksisterende produkt ”MobilRapport” havde potentiale i forhold til bl.a. fjerndiagnosticering i sundhedssektoren i Kina: Derfor deltog virksomheden i turen til Shanghai. Den satsning viste sig at være rigtig.

Sundheds-IT-delegation til Shanghai var arrangeret af innovationscentret i Shanghai sammen med en række danske partnere.

Interessen for at tilpasse GoingAwares produkt til den kinesiske sundhedssektor var stor og udviklingen af en dansk-kinesisk ”Doktor-app” er nu i gang.

GoingAware udvikler innovative smartphone-løsninger, der kan lette dokumentationsarbejde betydeligt. Med virksomhedens produkt ”’MobilRapport” kan billeder og tekster automatisk lægges ind i en skabelon, markeringer kan foretages med cirkler og firkanter, og det samlede resultat kan omformes til en PDF-fil, der automatisk vedhæftes mails.

Læs mere om Innovation Centre Denmark på thetradecouncil.dk.

"" Eksportrådet i Polen
Telefon: +48 22 565 2929 eller +48 22 565 2946
wawamb@um.dk